Konfigurer Contact Form 7 i WordPress

Contact Form 7 er en populær WordPress-plugin til at føje en kontaktformular til din site. Du skal gennemføre en grundlæggende konfiguration, før den kan føjes til din side.

1. Installér Contact Form 7-plugin
  2. Aktivér plugin
  3. På navigationslinjen til venstre klikker du på Kontaktperson
  4. Klik på knappen Tilføj ny, hvis du opretter en ny formular

Bemærk: Hvis du vil opdatere en eksisterende formular i stedet for, skal du klikke på linket Rediger under din eksisterende formular.

5. Gå til fanen Mail
  6. Indtast en titel til din formular
  7. Opdatér feltet Til til den e-mailadresse, hvor formularen skal sende til
  8. Opdatér om nødvendigt Fra-adressen til en e-mailadresse med det samme domænenavn som hosting

Bemærk: Hvis Fra-adressen ikke stemmer overens med domænet i hostingkontoen, vil serveren forhindre, at mailen modtages.

9. Klik på Gem