Konfigurer domæneovervågning

Tilføjelse af domæneovervågning til et domæne er en nyttig metode til at spore ændringer på et interessant domæne.

1. Log ind på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode ).
  2. Vælg Køb & Sælg > Restordrer og overvågning .
    vælg køb og sælg fra menuen
  3. Vælg Tilføj overvågning .
  4. Indtast de (t) domæne (r), som du vil overvåge (et pr. Linje) .
  5. Indtast din e -mailadresse, og vælg OK .
    • E -mailadresse 1 — Indtast den e -mailadresse, som vi ønsker, at vi skal sende beskeder til.
    • (Valgfrit) E -mailadresse 2 — Indtast den sekundære e -mailadresse, som du ønsker, at vi skal sende beskeder til.
  6. Du får vist en bekræftelsesmeddelelse om, at dine ændringer er blevet behandlet, og at dit domæne vil blive indstillet til overvågning på få minutter, og derefter skal du vælge OK .