Konfigurer WooCommerce ved hjælp af guiden Onboarding

Kom i gang med en WooCommerce -butik kan være skræmmende. Onboarding -guiden til butikker på planen Administreret WordPress -e -handel vil lede dig igennem opsætningen af det grundlæggende i din butik, så du hurtigt kan begynde at sælge.

I denne serie viser vi dig, hvordan du konfigurerer og ændrer hver indstilling, som du vil støde på i indbyggingsguiden. Bemærk venligst, at du i nogle trin kan være nødt til at undersøge noget, før du fortsætter.

Påkrævet: WooCommerce -indbyggingsguiden er kun tilgængelig for butikker på administreret WordPress e -handelsplan.

Onboarding -guide Viser knapperne Spring over trin og start Onboarding i nederste højre hjørne
  1. Butikens navn og adresse

Tilføj flere oplysninger til din butik, herunder dens navn og adresse, som vil blive brugt fra ombordtagsguiden til at optimere din oplevelse.

2. Salgssteder

Konfigurer den placering, som du planlægger at sælge, og distribuer dine produkter.

3. Opsætning af forsendelsesmetoder

Tilføj de lande, som du planlægger at sende dine produkter til.

4. Konfiguration af globale indstillinger

Rediger nogle indstillinger for hele butikken med fokus på valuta og måleenheder for din butik.

5. Opsætning af betalinger

Konfigurer betalingsmetoden for din butik til at begynde at sælge så hurtigt som muligt.

6. Aktivering af afgifter

Beslut, om du vil aktivere afgifter på dine produkter.

7. Efterbehandling

Du er klar! Præcision og næste trin på, hvordan du kan fortsætte med at arbejde i din butik.