Butikens navn og adresse

Trin 1 i serien Konfigurer WooCommerce ved hjælp af guiden Onboarding .

Gem adressefelter fra guiden Onboarding

Lad os komme i gang med introduktionsguiden til din Administreret WordPress -webshop. I dette trin skal du tilføje butiksnavnet og adressen på din virksomhed. Hvis din virksomhedsadresse er din personlige adresse, kan du tilføje din personlige adresse her.

Bemærk: Hvis du lukker guiden ombordstigning, før du fuldfører den (f.eks. Browserfane eller vindue lukket, klik på X -knappen i øverste højre hjørne af pop op-vinduet osv.), Kan du fortsætte fra det sted, hvor du er stoppet, ved at klikke på på knappen Genoptag opstart øverst på din side, når du er klar.

Butiksoplysningerne bruges af WooCommerce og WordPress til:

• Konfigurering af din butiks sprog
  • Ændringer af mærke og udseende
  • Adresse tilføjes automatisk til fakturaer
  • Valg af valuta
  • Valg af måleenheder for produkter
  • Automatisk opsætning af afgifter (kun USA-baserede butikker

Når du er færdig med at udfylde dit butiksnavn og din adresse, skal du klikke på knappen Fortsæt i nederste højre hjørne for at fortsætte. Hvis du vil foretage ændringer, når du har fuldført indbyggingsguiden, kan du finde disse indstillinger på siden WooCommerce > Indstillinger > Generelt .