Salgssteder

Trin 2 i serien Konfigurer WooCommerce ved hjælp af guiden Onboarding .

Valgmuligheder for at aktivere relevante for forsendelsesmetoden for butikken under introduktionsguiden

Nu hvor du har tilføjet nogle grundlæggende butiksdetaljer, så lad os fortsætte med at tilføje salgsstederne for dine produkter. Her skal du tilføje det land (eller de lande), som du planlægger at sælge dine produkter i. Dette er et vigtigt skridt, da kunder, der er bosiddende i et af de ekskluderede lande, ikke kan placere en ordre i din butik. .

Bemærk: Hvis du lukker guiden ombordstigning, før du fuldfører den (f.eks. Browserfane eller vindue lukket, klik på X -knappen i øverste højre hjørne af pop op-vinduet osv.), Kan du fortsætte fra det sted, hvor du er stoppet, ved at klikke på på knappen Genoptag opstart øverst på din side, når du er klar.

I dette trin kan du vælge enten alle lande (internationale kunder) eller specifikke lande/regioner. Hvis du vælger sidstnævnte, skal du sørge for at angive, hvilke lande/regioner du er interesseret i at sælge produkter i. Før du vælger salgssteder, er det vigtigt at overveje internationale kunders forsendelsesbehov og omkostninger.

Hvis du ikke er klar til at indstille dine salgssteder endnu, kan du springe dette trin over og udfylde disse oplysninger senere ved at gå til siden WooCommerce > Indstillinger > Generelt på dit sites admin -dashboard.

Når du er klar, er du velkommen til at klikke på knappen Fortsæt for at fortsætte eller på knappen Tilbage for at foretage ændringer.