Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sikkerhedskopiér en database på min Linux -hostingkonto

Sådan bruger du cPanel til at oprette en manuel sikkerhedskopi af dit websites database i Linux -hosting.

Bemærk: Vi kan også gøre dette automatisk for dig med Sikkerhedskopiering af hjemmeside .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, som du vil sikkerhedskopiere.
    klik på Administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Filer skal du klikke på Guiden Sikkerhedskopiering .
  5. I cPanel Backup Wizard, skal du klikke Back Up.
  6. Under Vælg delvis sikkerhedskopi skal du vælge MySQL -databaser .
  7. Nedenfor Final Step, på listen Databaser klikke på databasen filnavnet. Hvis din webbrowser beder dig om at gemme filen, skal du vælge OK .