Sikkerhedskopiér min hjemmeside i Linux -hosting

Du bør altid holde en komplet sikkerhedskopi af dit website - der er ingen anden måde at forberede dig på det uventede på. Sådan opretter du en manuel sikkerhedskopi til websites på din Linux -hostingkonto.

Bemærk: Vi kan også gøre dette automatisk for dig med Sikkerhedskopiering af hjemmeside .

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du klikke på Administrer ved siden af den Linux -hostingkonto, som du vil sikkerhedskopiere.
    klik på Administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Filer skal du klikke på Guiden Sikkerhedskopiering .
  5. I cPanel Backup Wizard, skal du klikke Back Up.
  6. Klik på Fuld sikkerhedskopi .
  7. Hvis du vil have en e -mailmeddelelse, når sikkerhedskopieringen er udført, skal du under Generer en fuld sikkerhedskopi indtaste din e -mailadresse . Hvis du ikke vil have en meddelelse, skal du vælge Send ikke e -mailmeddelelse om sikkerhedskopiering.
  8. Klik på Generér sikkerhedskopi . cPanel opretter sikkerhedskopien i din hjemmemappe (og giver dig besked, når den er færdig, hvis du bad om at få besked).