Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift et sideelement i WordPress

Ændring af et eksisterende sideelement i WordPress kræver normalt et plugin eller manuel tilpasning. Når du ændrer elementer på dit site, har du to muligheder:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Rediger eller fjern tekst, et billede eller et link.
  • Ændr sidebjælkens placering.
  • Tilføj, fjern eller rediger sociale medier -ikoner til hjemmesiden.
  • Tilføj, fjern eller rediger et tilmelding til nyhedsbrev.
  • Tilføj, fjern eller rediger en forfatterboks til blogindlæggene.

Gør det selv

Se et af disse trin for at gøre det selv Vanskelighed
Føj en forfatterboks til WordPress -indlæg Basic
Føj knapper til sociale medier til WordPress Basic
Tilføj et tilmelding til nyhedsbrev i WordPress Basic
Rediger layoutet for en side eller et indlæg i WordPress Svært
Føj et billede til et indlæg eller en side i WordPress Basic