Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift mit Gen 4 -servernavn

Sådan ændrer du servernavnet til din 4. generations VPS eller dedikerede server.

1. Log ind på din GoDaddy -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Ved siden af den 4. generations server, som du vil omdøbe, skal du klikke på Administrer .
  4. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  5. I afsnittet Server ved siden af Servernavn skal du klikke på Skift .
  6. Indtast et navn til serveren. Servernavnet skal være på mellem 1 og 50 tegn og må kun bestå af bogstaver, tal, mellemrum, punktummer eller bindestreger.
  7. Klik på Gem. Det nye servernavn vises på listen Indstillinger.