Skift mit WordPress-tema med WP-CLI

WP-CLI er et kommandolinjeværktøj, der hjælper dig med at udføre forskellige handlinger på dit WordPress-site. Hvis du er fortrolig med at bruge SSH-kommandoer, vil du bemærke, at WP-CLI har forenklede kommandoer oprettet til WordPress-sites. Hvis du ændrer temaet til fejlfindingsformål, anbefaler vi, at du skifter til et af standard WordPress -temaerne .

Advarsel: Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du ændrer dit tema.
Påkrævet: Du skal bruge følgende for at gennemføre disse trin:
Bemærk: Hvis du har en VPS- eller DED-server, skal du installere WP-CLI , før du kan begynde at bruge den. WP-CLI er ikke tilgængelig på vores Windows-hostingabonnementer.
  1. Opret forbindelse til din hostingkonto med SSH .
  2. Brug bash -kommandoen ls til at vise filer og mapper, og cd og ../ til at flytte gennem mapper, indtil du er i mappen med dine WordPress -filer.
  3. Indtast følgende kommando for at se listen over temaer, der er installeret på dit site.
    liste over wp -temaer
    • (Valgfrit) Hvis der er temaer, som du ikke har til hensigt at bruge, kan du slette dem med følgende kommando:
      wp theme delete theme-name
      I koden ovenfor skal du erstatte theme-name med det faktiske navn på det tema, du vil slette .
  4. Hvis du vil bruge det tema, der ikke er installeret på dit site, skal du installere det her. Ellers skal du springe dette trin over.
    • For at installere et tema fra WordPress-arkivet skal du indtaste følgende kommando:
      wp theme install theme-name
      I koden ovenfor skal du erstatte theme-name med det faktiske navn på det tema, du vil installere.
    • For at installere et tema fra en .zip -fil skal du uploade .zip -filen til mappen med din WordPress -installation ved hjælp af FTP eller Filhåndtering . Indtast derefter følgende kommando:
      wp theme install theme-name.zip
      I koden ovenfor skal du erstatte theme-name.zip med det faktiske navn på den .zip-fil, du tidligere har uploadet.
  5. Aktivér temaet med følgende kommando:
    wp tema aktiver tema-navn
    I koden ovenfor skal du erstatte tema-navn med det faktiske navn på det tema, du vil aktivere.
  6. Når du ser succesmeddelelsen, skal du besøge dit site i en browser for at se, om det fungerer som det skal. Hvis der er tema-specifikke problemer, skal du kontrollere dokumentationen til din temaudvikler.
Bemærk: Hvis du vil installere og aktivere et tema på samme tid, skal du tilføje kommandoen installere med --activate. Sådan ser den kommando ud:
wp theme install theme-name --activate