Skift PHP -uploadgrænser for min Linux -hostingkonto

Sådan kan du bruge cPanel til at ændre PHP -uploadgrænsen for din Linux -hostingkonto. Som standard er grænsen 32 MB.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i afsnittet Software skal du klikke på Vælg PHP -version .
  5. I cPanel PHP -vælger | side med udvidelser , skal du klikke på Skift til PHP -indstillinger øverst til højre.
  6. I cPanel PHP -vælger | indstillinger , skal du klikke på værdien for upload_max_filesize , vælge en ny værdi i menuen og derefter klikke på Anvend .
  7. Klik på værdien for post_max_size , vælg en ny værdi i menuen, og klik derefter på Anvend .
  8. Klik på Gem.