Slå automatisk fornyelse fra

Følg disse trin for at annullere automatisk fornyelse for et produkt. Produktet annulleres eller slettes ikke fra din konto, men det sikres, at produktet ikke fornyes automatisk. Du kan selvfølgelig forny produktet manuelt, når som helst du vil.

Påkrævet: Du kan desværre ikke annullere automatisk fornyelse for domæner, der har beskyttelse af ejerskab. For disse domæner skal du nedgradere din beskyttelsesplan, inden du udfører disse trin.
  1. Gå til GoDaddy Fornyelse og afregning-siden.
  2. Markér afkrydsningsfeltet for at vælge det produkt eller domæne, du vil slå automatisk fornyelse fra for.
    vælg produkt eller domæne
  3. Klik på Annuller fornyelse.
    annuller fornyelse
  4. Der vil blive vist et nyt vindue. Klik på Annuller fornyelse, og så bekræfter vi, at automatisk fornyelse er annulleret. I kolonnen Faktureringsdato kan du se den dato, hvor dit produktabonnement slutter. Du kan blive ved med at bruge produktet, indtil dit abonnement er udløbet.
  5. Advarsel: Hvis du ikke manuelt fornyer produktet, inden dit abonnement udløber, sletter vi produktet og alle dets filer efter slutdatoen.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ikke kan slå automatisk fornyelse fra for et domæne, kan det skyldes, at domænestatussen afventer opdateringer. Domæner skal have en aktiv status, for at du kan ændre indstillingen for automatisk fornyelse.
  • Hvis et domæne slet ikke fungerer, kan du se her, hvordan du kan annullere et domæne fra din konto.
  • Hvis et produkt (som ikke er et domæne) slet ikke fungerer, kan du når som helst slette det fra din konto.
  • Hør, om du er berettiget til en refusion, ved at kontakte kundesupport.
  • Her er vores refusionspolitik .