Slå automatisk fornyelse fra

Slå automatisk fornyelse fra, og opsig abonnementer for dine produkter. Når du annullerer fornyelsen af et produkt, ophører dit abonnement, og du faktureres ikke ved næste faktureringsdato. Hvis du skifter mening, kan du forny produktet manuelt.

Bemærk: Hvis du har købt dit produkt gennem en mobilappbutik som Apple App Store eller Google Play, skal du bruge den pågældende mobilappbutik til at foretage ændringer i dit abonnement.

1. Gå til siden Fornyelse og fakturering for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for dit produkt eller domæne.
    markér feltet ud for produkt eller domæne
    • Hvis automatisk fornyelse slås fra for et abonnement med flere produkter, anvendes valget på alle produkter i abonnementet. Produkterne kan ikke ændres individuelt.
  3. Øverst på siden skal du vælge Annuller fornyelse.
    vælg annuller fornyelse
  4. Der vil blive vist et nyt vindue. Vælg Annuller fornyelse, hvorefter vi bekræfter, at automatisk fornyelse er blevet annulleret.
    vælg annuller fornyelse

Bemærk: Hvis dit domæne har Ownership Protection, skal vi bekræfte din identitet. Hvis du har aktiveret totrinsbekræftelse for over 72 timer siden, sender vi en bekræftelseskode via sms eller din valgte godkenderapp. Hvis du ikke har totrinsbekræftelse aktiveret, eller hvis det er blevet aktiveret inden for de seneste 72 timer, skal du vælge Send adgangskode for at få sendt en engangsadgangskode til din e-mailadresse i stedet.

Når fornyelse er annulleret, viser kolonnen Faktureringsdato den dato, hvor dit produkts abonnement ophører. Du kan blive ved med at bruge produktet indtil slutdatoen.

Advarsel: Hvis du ikke fornyr produktet manuelt, inden dit abonnement udløber, fjernes produktet fra din konto, hvorefter det muligvis ikke kan gendannes.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ikke kan slå automatisk fornyelse fra for et domæne, kan det skyldes, at domænestatussen afventer opdateringer. Domæner skal have en aktiv status, for at du kan ændre indstillingen for automatisk fornyelse.
  • Hvis et domæne ikke fungerer, kan du slette et domæne fra din konto.
  • Hvis et produkt (som ikke er et domæne) ikke fungerer, kan du slette det fra din konto.
  • Find ud af, om du er berettiget til en refusion, ved at kontakte vores GoDaddy-guider.
  • Her er vores refusionspolitik.