Slå automatisk fornyelse fra

Følg disse trin for at annullere automatisk fornyelse for et produkt. Produktet annulleres eller slettes ikke fra din konto, men det sikres, at produktet ikke fornyes automatisk. Du kan selvfølgelig forny produktet manuelt, når som helst du vil.

Bemærk: Hvis du har købt dit produkt gennem en mobilapp-store som Apple App Store eller Google Play, skal du bruge den pågældende mobilapp-store til at foretage ændringer i dit abonnement.

1. Gå til din GoDaddy- Fornyelse og afregning-siden.
  2. Markér afkrydsningsfeltet for at vælge det produkt eller domæne, du vil slå automatisk fornyelse fra for.
    vælg produkt eller domæne
    • Hvis du har købt et abonnement, som omfatter flere produkter, kan du slå automatisk fornyelse fra for hele abonnementet, hvilket anvender ændringen for alle produkter i abonnementet. Produkter, der er inkluderet i et abonnement, kan ikke ændres individuelt.
  3. Vælg Annuller fornyelse.
    annuller fornyelse
  4. Der vil blive vist et nyt vindue. Vælg Annuller fornyelse, og så bekræfter vi, at automatisk fornyelse er annulleret.

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender bekræftelseskoden via sms eller en godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse aktiveret i din konto over 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode for at sende en engangsadgangskode til din registrants e-mailadresse.

5. Når automatisk fornyelse er annulleret, viser kolonnen Faktureringsdato den dato, hvor dit produkts abonnement ophører. Du kan blive ved med at bruge produktet, indtil dit abonnement er udløbet.
  6. Advarsel: Hvis du ikke manuelt fornyer produktet, inden dit abonnement udløber, sletter vi produktet og alle dets filer efter slutdatoen.

Relateret trin

Flere oplysninger

• Hvis du ikke kan slå automatisk fornyelse fra for et domæne, kan det skyldes, at domænestatussen afventer opdateringer. Domæner skal have en aktiv status, for at du kan ændre indstillingen for automatisk fornyelse.
  • Hvis et domæne slet ikke fungerer, kan du se her, hvordan du kan annullere et domæne fra din konto.
  • Hvis et produkt (som ikke er et domæne) slet ikke fungerer, kan du når som helst slette det fra din konto.
  • Hør, om du er berettiget til en refusion, ved at kontakte kundesupport.
  • Her er vores refusionspolitik .