Slet brugerdefinerede værtsnavne

Eksisterende værtsnavne , som du ikke længere bruger, kan slettes fra DNS -zonefilen til domæner registreret hos GoDaddy . Værtsnavne tildeles altid til en IP -adresse, og det maksimale antal værtsnavne, som et domæne kan have, bestemmes af domæneforlængelsens register .

Bemærk: Du kan ikke slette nogen værtsnavne, der i øjeblikket bruges som navneservere på et andet domæne. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du sletter værtsnavne.
  1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg et individuelt domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger .
    vælg et enkelt domæne
  3. Vælg Værtsnavne for at se dine værtsnavne.
    vælg fanen værtsnavne
  4. Vælgskærmbillede af ikonet til redigering af en dns -record Slet ud for det værtsnavn, som du skal slette.
    • Du kan ikke slette værtsnavne, som i øjeblikket er i brug som navneserver på et andet domæne. Du skal først ændre navneserverne og derefter slette værtsnavnet.
  5. Bekræft sletningen ved at vælge Slet igen.