Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Slet filer eller mapper på min Linux -hostingkonto

Brug cPanels Filhåndtering til at slette individuelle filer eller mapper fra din Linux -hostingkonto.

Bemærk: Det er en god ide at oprette en sikkerhedskopi af dit website, før du sletter filer eller mapper.

Advarsel: Sørg for, at du ikke har brug for en fil eller mappe, før du sletter den, ellers kan dit website ophøre med at fungere som forventet.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard , Vælg Filhåndtering .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndteringen skal du vælge den fil, du vil slette.
  5. Vælg X Slet .
  6. (Valgfrit) Vælg Spring over papirkurven, og slet filerne permanent .
  7. Vælg Bekræft.