Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Start forfra med min Gen 3 server (reprovision)

Hvis du ønsker at vende tilbage til en "ren" konfiguration af din server, kan du klargøre den. Derved vender den tilbage til samme tilstand som en nykøbt server.

Advarsel: Klargøring sletter alt indhold på din servers harddisk og kan ikke fortrydes.
  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Ud for Styresystem skal du klikke på Slet og genopret.
  6. Udfyld følgende felter, og klik derefter på Slet og genopret:
    Felt Før følgende...
    Servernavn Indtast et navn til din server.
    Brugernavn Indtast et brugernavn, som du bruger, når du logger ind på din server.
    Adgangskode og
    Bekræft adgangskode
    Indtast en adgangskode, som du bruger, når du logger ind på serveren.
    Datacenterregion [Kommer snart] Vælg den lokalitet, hvor du vil oprette din server.
    Billede Vælg det operativsystem, som du vil bruge.
    Kontrolpanel Vælg det kontrolpanel, som du vil bruge.1
    Importér dine websites Vælg de cPanel-delte hostingskonti, som du ønsker at importere (flere oplysninger).

    1 Ikke alle kontrolpaneler er tilgængelige på alle billeder/operativsystemer. Du kan f.eks. ikke vælge cPanel, hvis du ønsker at bruge Fedora på din VPS. Hvis du vil bruge kontrolpanelet, skal du vælge et kompatibelt billed/operativsystem.