Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj en e -mailsignatur i Outlook på internettet

Tilføj e -mail -signaturer, når du sender meddelelser med Outlook på internettet. Din signatur kan automatisk føjes til hver meddelelse, du sender, eller kun tilføjes på visse meddelelser. E -mailunderskrifter hjælper dine modtagere med at vide mere om, hvem der kontakter dem, herunder oplysninger som f.eks. Dit telefonnummer og dit website.

1. Log på Outlook på internettet. Brug din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Tandhjulsknappen Indstillinger Indstillinger > Se alle Outlook-indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Mail > Skriv og svar .
    Panelet til venstre viser Mail og Skriv og svar
  4. Under E -mail -signatur skal du indtaste din foretrukne signatur.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Inkluder automatisk min signatur i nye meddelelser, som jeg skriver, hvis du vil have din signatur i slutningen af alle nye meddelelser.
  6. Markér afkrydsningsfeltet Inkluder automatisk min signatur på meddelelser, jeg videresender eller svarer på, hvis du vil have din signatur til sidst i de meddelelser, du videresender eller svarer på.
    udkast til e -mail -signatur med felter markeret for automatisk inkludering af signatur
  7. Vælg Gem.

Relaterede trin

Her er nogle måder, du kan tilpasse din signatur på:

• Logo : Brug billedknappenIndsæt billeder i -linje -knappen for at tilføje et billede af dit logo og ændre størrelsen på det ved at vælge hjørnerne og trække dem på plads.
  • Ikoner for sociale medier : Tilføj et billede af ikonet for sociale medier på samme måde som ovenfor. Vælg derefter de tre prikkerKnappen Flere formateringsindstillinger og hyperlink -knappenIndsæt hyperlink -knap . Tilføj din sociale medies sides link til feltet Webadresse (URL) , og vælg OK .

Flere oplysninger

Bemærk: Disse trin opretter kun en signatur, som er tilgængelig, når du bruger Outlook på internettet. Hvis du bruger andre e -mailklienter, skal du også oprette signaturer til dem.