Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilføj et site

Alle Administreret WordPress-konti indeholder et vist antal websites. Sådan tilføjer du et site til din konto.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på + Opret site .
  3. Hvis du har et site tilgængeligt på en eksisterende plan, skal du vælge det og klikke på Næste . Ellers skal du klikke på Køb ny plan og gennemføre købet.
  4. Vælg, om du vil opbygge et nyt site eller migrere et eksisterende site, vælg et datacenter og opret dit login. Når dit website er installeret, vises følgende meddelelse: WordPress installeret korrekt!
  5. Klik på det billede, der passer til den måde, du vil konfigurere dit website på. For at få en guidet oplevelse skal du vælge WP Admin for at gå til WordPress -dashboardet og begynde at opbygge sitet. Eller avancerede brugere kan vælge Gå til mine sites for at vende tilbage til din liste over WordPress -sites.

Klik på billedet

(Ikke hvad du ser?)

Klik på Start guiden for at bruge vores hurtigstartguide til at opbygge dit site. Vi stiller et par spørgsmål, installerer et par plugins, herunder Sideopbygning , og hjælper dig med at vælge blandt professionelt designede WordPress -temaer. Bagefter kan du springe direkte ind i at redigere dit site fra WordPress -dashboardet. Du kan få yderligere oplysninger iKonfigurer WordPress for første gang .

WordPress hurtigstartguide

Klik på Gå til mine sites for at vende tilbage til din liste over WordPress -sites. Du kan ikke bruge hurtigstartguiden til at konfigurere websitet, og vi installerer ikke plugins som f.eks. Page Builder. Du bygger hjemmesiden ved hjælp af WordPress -standardinstallationen.