Administreret WordPress Hjælp

Tilføj et site

Alle Administreret WordPress-konti indeholder et vist antal websites. Sådan tilføjer du et site til din konto.

Bemærk: Usikker på, hvilken plan du har allerede? Find dit produkt.

Show me how

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. Klik på Tilføj site på siden WordPress-sites.
    klikke på tilføj site til administreret wordpress
  4. Klik på en plan på din liste over Administreret WordPress-planer for at bruge et af de tilgængelige sites, og klik derefter på Næste.
    klikke på en plan i administreret wordpress

Bemærk: Klik på Vis sites for at se de sites, der allerede er brugt til en plan.

5. Sørg for, at Jeg er ved at opbygge et helt nyt site er markeret, og klik derefter på Kom godt i gang.
  6. Vælg et domæne på listen over dine domæner, eller klik på Indtast domæne for at skrive domænenavnet.

Hvis du ikke vil tildele domænet endnu, eller hvis du ikke har et domæne til sitet, skal du klikke på Brug et midlertidigt domæne og derefter klikke på Næste.

7. Bekræft datacenterets beliggenhed (vi anbefaler ét), og klik derefter på Næste.
  8. Opret et WordPress-brugernavn og en Adgangskode. Disse vil blive brugt til at logge ind på WordPress-kontrolpanelet for dette site. Du kan vælge disse frit, hvis bare de opfylder WordPress-kriterierne (vises på skærmen).
  9. Klik på Installer (Opret for Pro-konti (kun tilgængelige i USA og Canada)). Der vises en statusside, og du får en meddelelse, når installationen er gennemført.
    installation af administreret wordpress gennemført
  10. For Pro-konti: Klik på Sæt website op for at gå til WordPress-kontrolpanelet og begynde at opbygge sitet. Du kan også vælge at klikke på Gå til kontrolpanel for at vende tilbage til listen med WordPress-sites. Nu er du parat!

For Basic-, Deluxe- og Ultimate-konti: Klik på Kom godt i gang for at fortsætte med hurtigstartguiden. Du kan også vælge at klikke på Gå til kontrolpanel for at vende tilbage til din liste med WordPress-sites.

Bemærk: Hvis du klikker på Gå til kontrolpanel med det samme, får du ikke mulighed for at bruge hurtigstartguiden til at sætte sitet op, og vi installerer ingen plugins som f.eks. Sideopbygning. Sitet opbygges med WordPress-standardinstallationen.

11. Klik på Start guiden for at bruge hurtigstartguiden til at opbygge sitet. Vi stiller et par spørgsmål, installerer nogle få plugins, herunder Sideopbygning, og hjælper dig med at vælge mellem 10 professionelt designede WordPress-temaer. Derefter kan du straks fortsætte med at redigere dit site fra WordPress-kontrolpanelet. Du kan få yderligere oplysninger i
    .

Du kan også vælge at klikke på Nej tak for at konfigurere WordPress-sitet uden hurtigstartguiden og uden yderligere plugins som f.eks. Sideopbygning. Efter en bekræftelsesmeddelelse fortsætter du til WordPress-kontrolpanelet for sitet.

12. WordPress-hurtigstartguide