Tillad eksterne og ikke -registrerede domæner i cPanel på min Gen 4 -server

Som standard blokerer cPanel ikke -registrerede domæner eller domæner, der ikke har DNS, der peger på cPanel -serveren. Du skal muligvis bruge domæner som disse til test eller udviklingsarbejde, så her er hvordan du fjerner blokeringen af disse domæner i cPanel til din 4. generations VPS eller dedikerede server.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. Klik på Start WHM.
  4. På den primære WHM-side skal du vælge Serverkonfiguration > Juster indstillinger.
  5. Vælg fanen Domæner.
  6. Hvis det domæne, som du vil bruge, er aktivt, men ikke på din server, skal du ud for Tillad eksterne domæner vælge Til.

Eller hvis det domæne, som du vil bruge, ikke er registreret (også kaldet et "falsk domæne"), skal du ud for Tillad ikke-registrerede domæner vælge Til.

7. Nederst på siden Juster indstillinger skal du klikke på Gem . Nu er du klar til at oprette dine ikke -registrerede eller eksterne domæner i cPanel.