Hjemmesideprogram Hjælp

Tillad mit websites kunder at oprette konti

Når du aktiverer Website Builders funktion Medlemskonti, gør du livet lettere for dine kunder og dig selv:

• Kunder kan gemme eller ændre deres forsendelses- og profiloplysninger for hurtig betaling.
  • De kan også tjekke status på deres ordrer og aftaler.
  • Som websitets ejer kan du give kunder og medlemmer adgang til private sider med salgs- og andre salgsfremmende oplysninger.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Indstillinger, og vælg derefter Medlemskab under Forbindelser.
  4. Slå Medlemskonti til. Hvis du skifter mening, kan du altid vende tilbage hertil og slå den fra.
  5. Vælg Accepter for at udgive dit website igen.
  6. Når siden Kundekonti vises igen, kan du nu styre adgang til private sider.
    • Hvis du vil styre adgang til private sider adskilt fra evnen til at oprette en medlemskonto, skal du sørge for, at Kun personer, jeg inviterer, kan få adgang til mine private sider forbliver valgt. Inviterede personer modtager en e-mail med et aktivt link til Aktivér konto. Når de klikker på det, ser de en webside, hvor de kan oprette en kontoadgangskode, der er adskilt fra at være et medlem.
    • Hvis du ønsker, at alle medlemmer skal have adgang til dine private sider, skal du vælge Alle kan oprette en konto for at få adgang til mine private sider.