Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Tilslutning til en MySQL -database ved brug af ASP.NET

Dette eksempel beskriver brug af ASP.NET/MySql.Data til at oprette forbindelse til en MySQL -database. Et par vigtige ting, du har brug for, før du kommer i gang:
  • Kendskab til computerprogrammering.
  • Microsoft® Visual Studio .NET.
  • MySql Connector/NET på din udviklingscomputer. Klik her for at få flere oplysninger.
  • Kendskab til MySql og specifikt MySql.Data -navneområdet.
  • En opsætning af MySql -database.

Sådan opretter du forbindelse til en MySQL -database ved hjælp af ASP.NET

1. Find din databases forbindelsesstrenge ( Plesk ).

Bemærk: Skift værdien for din adgangskode til den rigtige værdi for din adgangskode til databasen.

2. Brug Microsoft Visual Studio .NET til at oprette et ASP.NET -projekt.
  3. Tilføj en reference til MySql.Data.dll .
  4. Erstat værdien i følgende kode med your_ConnectionString med dine databaseoplysninger.
  5. Indsæt følgende kode i dit projekt inklusive din ændrede your_ConnectionString -værdi:

Bemærk: Hvis din MySql -database blev oprettet med Tillad direkte databaseadgang aktiveret, kan du oprette forbindelse til databasen fra din udviklingscomputer. Hvis du ikke aktiverede Tillad direkte adgang til database , er din MySql i et sikkert miljø, og du kan ikke oprette forbindelse til databasen fra din udviklingscomputer. En forbindelse kan kun lykkes, når din kode er implementeret på hostingwebsitet.

6.

MySql.Data.MySqlClient. MySqlConnection mySqlConnection = ny
    MySql.Data.MySqlClient. MySqlConnection ();
    mySqlConnection.ConnectionString = “ din_ConnectionString ”;

prøv
    {
    mySqlConnection.Open ();

switch (mySqlConnection.State)
    {
    sag System.Data. ConnectionState .Åbn:
    // Der er oprettet forbindelse
    pause
    sag System.Data. ConnectionState .Lukket:
    // Forbindelsen kunne ikke oprettes, kast en fejl
    smid ny undtagelse ("Datatilslutningens tilstand er lukket" );
    pause
    standard :
    // Connection gør aktivt noget andet
    pause
    }

// Anbring din kode her for at behandle data //
    }
    fange (MySql.Data.MySqlClient. MySqlException mySqlException)
    {
    // Brug mySqlException -objektet til at håndtere specifikke MySql -fejl
    }
    catch (Exception undtagelse)
    {
    // Brug undtagelsesobjektet til at håndtere alle andre ikke-MySql-specifikke fejl
    }
    endelig
    {
    // Sørg for kun at lukke forbindelser, der ikke er i en lukket tilstand
    if (mySqlConnection.State! = System.Data. ConnectionState .Closed)
    {
    // Luk forbindelsen som en god praksis med affaldsindsamling
    mySqlConnection.Close ();