Fejlfind og reparer manglende WordPress -billeder

Når alle eller nogle af dine billeder ikke længere er synlige, har du et tilladelsesproblem med disse filer eller mapper. Du kan bruge trinnene nedenfor til at diagnosticere og løse tilladelsesproblemer.

Kontrollerer for problemer med tilladelser

1. Du kan teste om et billede har problemer med tilladelser eller mangler ved at gå til billedets URL i din browser.
    Eksempel: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Hvis du får en fejl, når du prøver at komme til billedet, mangler det enten eller har forkerte tilladelser.
  3. Før du kontrollerer tilladelser, er det bedst at bekræfte, at filen findes først. Du kan finde URL -adressen til et billede fra Mediebiblioteket .
  4. Opret forbindelse til din hosting ved hjælp af FTP .
  5. Du kan gå til mapperne /wp-content.
  6. Definitioner af Linux -tilladelser—Bekræft, at tilladelserne er korrekte for mappen /wp-content.
  7. Hvis mappen /wp-content eller filerne i ikke har læst eller synlige web-tilladelser, vil de ikke være synlige, og du er nødt til at opdatere dem.

Bemærk: For Windows -konti kan du kun administrere mappetilladelser.

Næste trin:

• Hvis indstillingstilladelser ikke gjorde dine billeder synlige, eller billedet ikke var til stede i mappen, skal du uploade billedet igen og føje det tilbage til siden.
  • Fortsæt tilDatabase søg og erstat hvis du for nylig har ændret dit domæne.

Flere oplysninger: