Foretag fejlfinding af og ret manglende WordPress-billeder

Når alle eller nogle af dine billeder ikke længere er synlige, har du problem med tilladelserne for de pågældende filer eller mapper. Du kan bruge trinnene herunder til at diagnosticere og rette problemer med tilladelser.

Undersøg, om der er problemer med tilladelser

1. Du kan teste for at finde ud af, om et billede har problemer med tilladelserne, eller om det mangler ved at gå til billedets URL-adresse i din browser.
     Eksempel: http://example.com/wp-content/uploads/2017/07/Capture.png
  2. Hvis du får en fejl, mens du prøver at navigere til billedet, så mangler det enten eller har forkerte tilladelser.
  3. Det er bedst først at bekræfte, at filen findes, før du undersøger tilladelserne. Du kan finde URL-adressen til et billede i Mediebiblioteket.
  4. Opret forbindelse til din hosting med FTP.
  5. Du kan gå til /wp-content-mapperne.
  6. Definitioner af Linux -tilladelser – bekræft, at tilladelserne er korrekte for /wp-content-mappen.
  7. Hvis /wp-content-mappen eller filerne indeni ikke har læse- eller websynlige tilladelser, er de ikke synlige, og du skal opdatere dem.

Bemærk: For Windows-konti kan du kun administrere mappetilladelser..

Næste trin:

• Hvis indstilling af tilladelser ikke gjorde dine billeder synlige, eller hvis billede ikke var i mappen, bør du uploade billedet igen og føje det til siden igen.
  • Fortsæt til Database søg og erstat hvis du for nylig har ændret dit domæne.

Flere oplysninger: