Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Udpak filer på min Linux -hostingkonto

Følg disse trin for at udpakke en .tar-, .gz- eller .zip -fil, når du har uploadet den til din Linux -hostingkonto.

Bemærk: Andre komprimerede formater understøttes muligvis ikke. Du kan se i cPanel -dokumentationen for at kontrollere dette.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Vælg Filhåndtering øverst til venstre i kontoens Dashboard .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel Filhåndtering skal du navigere til den mappe, hvor filen er gemt.
  5. Vælg filen, og klik derefter på Udpak i handlingspanelet.

Bemærk: Du kan kun udpakke én fil ad gangen.

6. (Valgfrit) Angiv den placering, hvor du vil have filerne udpakket. Hvis du ikke indtaster en placering her, bliver filen udpakket til /home -mappen for kontoen. Hvis du indtaster en ny placering, opretter cPanel den.
  7. Klik på Udpak fil . Filen udpakkes til /home -mappen eller til den placering, du har angivet.