Vælg min blogside i WordPress

Sådan vælger du, hvilken side der skal vises blogindlæg på dit WordPress -site.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Udseende > Tilpas .
  3. Vælg Indstillinger for hjemmeside .
    • For at vise dine indlæg på hjemmesiden skal du vælge Dine seneste indlæg under Din hjemmeside vises .
    • Hvis du vil bruge en anden side som en blog -side, skal du vælge En statisk side under Din hjemmeside vises . Fra listen Startside vælger du den side, du vil bruge som startside, og fra listen Indlægssider vælger du den side, du vil bruge til din blog.

Bemærk: Hvis du endnu ikke har oprettet en side, som du vil bruge som din blog eller startside, skal du under det tilsvarende afsnit vælge + Tilføj ny side . Indtast den nye sidetitel, og vælg Tilføj .

4. Vælg Udgiv.

Dine blogindlæg vises på den valgte side nu.

Relaterede trin

• I WordPress føjes sider ikke automatisk til navigationsmenuen. Hvis du ikke bruger din hjemmeside til din blog, skal du føje blogsiden til navigationsmenuen for at hjælpe dine kunder med at finde den lettere.