Tilføj sider til min navigationsmenu i WordPress

Trin 5 i serien Kom godt i gang med WordPress.

En navigationsmenu er en bjælke langs toppen eller siden af sitet, der linker til andre sider på dit website. Sådan tilføjer du sider til din navigationsmenu, så dine kunder hurtigt kan finde en side, de ønsker sig.

1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Udseende > Menuer .

Bemærk: Hvis du allerede har oprettet en menu, skal du springe trin 3-6 over. Hvis du har oprettet mere end en menu, skal du på listen Vælg en menu, der skal redigeres , vælge den menu, du vil redigere, og derefter vælge Vælg, inden du fortsætter til trin 7.

3. I feltet Menunavn skal du indtaste navnet på din menu.
  4. Valgfrit: Hvis du vil føje nye sider til denne menu automatisk, efterhånden som de udgives, skal du vælge Føj nye sider på øverste niveau automatisk til denne menu .
  5. I afsnittet Vis placering skal du vælge den menuplacering, som du vil bruge.
  6. Vælg Opret menu .
  7. I afsnittet Tilføj menupunkter > Sider skal du vælge de sider, du vil føje til din menu.

Bemærk: Du kan også tilføje indlæg, kategorier og brugerdefinerede links til din navigationsmenu ved at vælge den tilsvarende type menupunkt under Tilføj menupunkter i stedet for Sider .

8. Vælg Tilføj til menu.
  9. Vælg Gem menu.

Din menu er nu tilgængelig på dit website, og den viser de tilføjede sider. Gå til næste trin for at se, hvad du ellers kan gøre med dit site.