Kontoadministration Hjælp

Se mine GoDaddy-kvitteringer

Se tidligere køb på siden Ordrehistorik, og udskriv eller download derefter kvitteringerne.

Download en kvittering

1. Gå til siden Ordrehistorik for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for den kvittering, du vil downloade. Alternativt kan du, hvis du vil downloade alle dine kvitteringer i én enkelt fil, markere afkrydsningsfeltet i øverste venstre hjørne.
    markér afkrydsningsfeltet

Bemærk: Hvis du markerer alle dine kvitteringer, og de ikke downloades, kan du prøve at markere færre kvitteringer.

3. Vælg Eksportér til CSV. Filen vil blive downloadet.
    vælg eksportér til CSV

Udskriv en kvittering

1. Gå til siden Ordrehistorik for GoDaddy. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Vælg Ordrenr. for den kvittering, du vil udskrive. Kvitteringsoplysningerne vises, herunder faktureringsadressen, betalingsoplysningerne og det købte produkt.
    vælg ordrenummer
  3. Vælg Udskriv til PDF. Kvitteringen åbnes som PDF og kan udskrives fra filen.
    vælg udskriv til pdf