Vis tidszoner for WooCommerce -bookinger

Lær, hvordan du viser tidszoner til kunder for produkter, der kan reserveres, med WooCommerce Bookings.

Påkrævet: WooCommerce Bookings er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Naviger til Bookinger > Indstillinger > Tidszoner .
  3. Feltet Aktiver tidszoneberegning for bookinger : Aktivér denne funktion, hvis du ønsker, at e -mails om bookinger og andre automatiske begivenheder skal udløses ved hjælp af dit websites konfigurerede tidszone. Hvis dette er deaktiveret, udløses begivenheder ved brug af UTC -tid.
  4. Vælg Tidszone : 'Vis gæstens lokale tid' eller 'Vis dine WordPress -indstillinger for lokal tid'.
  5. Vælg Kalenderdagens startdag : 'Indstil startdag fra gæstens lokalitet' eller 'Indstil startdag fra WordPress -indstillinger'.
    • Hvis du bruger WordPress -indstillinger, hentes startdagen fra Dashboard > Indstillinger > Generelt > Uge starter.
  6. Gem ændringer.

Bemærk: Tidszoner påvirker kun produkter, der kan reserveres, med varigheden af reservation konfigureret til enten minutter eller timer. For produkter, der kan bookes, og som er indstillet til dage eller måneder, bruges stedets konfigurerede tidszone i stedet.