Hjemmeside -fejl: 503 Service Midlertidigt utilgængelig

503 Service Midlertidigt utilgængelige fejl er oftest forårsaget af, at dit site når sin grænse for samtidige besøgende (også kendt som "maksimale samtidige forbindelser").

Du kan dog også opleve 503 fejl, hvis din hostingkonto bruger alle dens tilgængelige ressourcer. Afhængig af hvilken type hostingkonto du har , kan du prøve disse løsninger:

Hosting kontotype Prøv dette ...
Linux -hosting (cPanel) Afslut PHP -processer i min Linux -hostingkonto
Windows -hosting (Plesk) Genbrug applikationspuljen i min Windows -hosting
Webhosting Linux Afslut processer medManage system process (Linux) in my Web & Classic Hosting account
Webhosting Windows Recycle your application pool (Windows)

Flere oplysninger

• Du kan altid kontakte en GoDaddy -guide for at få hjælp. På vores Kontakt os -side skal du klikke på Chat nu for at få vejledning døgnet rundt.