Hvilket filnavn skal min PHP -initialiseringsfil bruge?

Filnavnet, som din PHP -initialisering skal bruge, afhænger af den type hostingkonto, du har .

Hostingkontotype Filnavn Placering
Linux-hosting med cPanel .user.ini /public_html (en pr. konto)
Windows-hosting med Plesk .user.ini Hjemmeside -rod (en pr. Hjemmeside)
Administreret WordPress .user.ini /html (en pr. website)

Bemærk: Administrerede WordPress -konti understøtter også brug af php.ini -filer, men fordi det er vanskeligt at opdatere dem, når de opdateres, anbefaler vi, at du bruger .user.ini -filer i stedet.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Se PHP -dokumentationen for at få yderligere oplysninger om PHP -filer.
  • .user.ini -filer er kun kompatible med PHP 5.4 og nyere, og du kan ikke ændre alle de samme indstillinger som med php.ini -filer. For yderligere oplysninger henvises til PHP -dokumentationen for user.ini -filer .
  • Web- og klassisk hostingkonti, der kører Windows med IIS 6, understøtter ikke PHP -initialiseringsfiler.