Tilføj en CNAME-post

Tilføj en CNAME-post (alias) for at bruge et domænepræfiks, såsom blog, for at pege dit domæne til et andet domænenavn eller en anden URL-adresse, når dit domæne bruger GoDaddy-navneservere. Hvis du vil tilføje et domænepræfiks, der peger på en anden IP-adresse, skal du tilføje et underdomæne i stedet for. Den mest almindelige CNAME er www, hvor @-symbolet angives i feltet Værdi. Dette vil få www.mitnyefirma.com til at indlæse den samme webside som roddomænet, mitnyefirma.com.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    vælg domæne
  3. Vælg Administrer DNS under Yderligere indstillinger .
  4. Vælg Tilføj for at tilføje en ny post.
    vælg tilføj ny post
  5. Vælg CNAME fra menuindstillingen Type.
  6. Indtast oplysningerne til din nye CNAME-post:
    • Navn: Det værtsnavn eller præfiks, som CNAME-posten vil blive indstillet til. Du kan inkludere et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn. Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt, og værtsnavnet må ikke være længere end 63 tegn eller være @-symbolet. Du kan ikke bruge en vært, der allerede er tildelt til en eksisterende A-post, TXT-post eller MX-post.
    • Værdi: Den webadresse, du indstiller som destination for værten. Indtast @ for at pege direkte på dit roddomænenavn.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  7. Vælg Tilføj post for at gemme din nye CNAME-post.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.