Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Microsoft 365 fra GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj eller fjern en medarbejderbrugerkonto

Efterhånden som din virksomhed vokser, får du måske nye medarbejdere til dit team eller medarbejdere, som ikke længere er med dig. Her er nogle tip til at tilføje e -mailbrugere eller fjerne dem efter behov.

Nye medarbejdere

Hvor spændende — nogen slutter sig til dit team! Lad os konfigurere deres e -mailadresse, så de er klar til at komme i gang.

  1. Opret først en brugerkonto til den nye medarbejder. Du har mulighed for at indtaste en adgangskode eller oprette kontoen med en midlertidig adgangskode.
  2. Giv medarbejderen deres nye e-mailadresse og adgangskode, så de kan logge på. Her er loginsiderne for Office online eller Outlook på internettet . Hvis deres konto blev konfigureret med en midlertidig adgangskode, er her trinene til nulstilling af adgangskoden .
  3. For at holde kontakten, kan medarbejderen konfigurere e -mail på deres enheder .
  4. Hvis din nye bruger har en Business Professional- eller Premium Security -plan, kan vedkommende installere Office -apps . De kan også logge på OneDrive og SharePoint .

Tidligere medarbejdere

Når en medarbejder forlader din virksomhed, er det vigtigt at fjerne deres brugerkonto, så de ikke kan få adgang til dine sikre oplysninger.

  1. For at forhindre medarbejderen i at få adgang til deres e -mailkonto, skal du nulstille deres adgangskode og logge af dem fra alle enheder .
  2. For at gemme medarbejderens e -maildata skal du oprette en sikkerhedskopifil (.pst eller .ost).
  3. Slet brugerkontoen . Hvis du ikke har brug for adgang til medarbejderens e -mail, kan du bare slette kontoen uden at oprette en sikkerhedskopifil.
  4. Genskab e -mailadressen som en delt postkasse, så alle meddelelser, der sendes til den tidligere medarbejder, modtages af dine foretrukne brugere. Hvis du har gemt e -maildata, kan du også importere sikkerhedskopifilen (.pst eller .ost). til den delte postkasse.

Flere oplysninger

  • For at få adgang til den delte postkasse skal du lukke og genstarte Outlook. Du ser postkassen i dine mapper. Hvis du ikke gør det, skal du følge disse trin for at få adgang til en delt postkasse .