Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Administrer filer på min Linux -hostingkonto

Sådan får du adgang til cPanel File Manager til at arbejde med filer på din Linux -hostingkonto. Du kan redigere tekstbaserede filer, flytte filer fra mappe til mappe, tilføje mapper og mere.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. I Kontoudashboard i afsnittet Websites for den hjemmeside, hvor du vil administrere filer, skal du vælgeikon med tre prikker og vælg derefter Filhåndtering .
    vælg filhåndtering
    Siden cPanel File Manager vises, og højre side af siden viser indholdet i websitetens rodmappe.
    cpanel -filhåndteringsside
  4. Brug filhåndteringsværktøjerne til at arbejde med dit indhold. Du kan bruge Filhåndtering til at redigere tekstbaserede filer , komprimere filer , flytte filer mellem mapper og slette filer fra din konto og meget mere.