Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér rod- eller admin -adgang til min Gen 3 administrerede eller fuldt administrerede server

Sådan aktiverer du root- eller admin -adgang (også kendt som sudo- eller erstatnings-/superbrugeradgang) til din administrerede eller fuldt administrerede server. Du har muligvis brug for denne form for adgang for at installere programmer eller foretage ændringer på højt niveau i din serverkonfiguration.

Bemærk: Hvis du forsøger at aktivere rodadgang for en 4. generations VPS eller dedikeret server, er trinnene anderledes .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Under Servere skal du klikke på Administrer ved siden af den serverkonto, du vil bruge.
    klik på Administrer
  3. På serverens kontrolside skal du klikke på Indstillinger .
    klik på Indstillinger
  4. Klik på Skift ud for Administratoradgang .
  5. Sørg for, at Aktivér din administrator (root and sudo) adgangstilladelse er valgt.
  6. Klik på Gem , og klik derefter på OK .