Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Aktivér rod- eller admin -adgang til min Gen 4 -server

Sådan aktiveres rodadgang (sudo eller erstatning/superbruger) til din administrerede eller fuldt administrerede 4. generations VPS eller dedikerede server. Du har muligvis brug for denne form for adgang for at installere programmer eller foretage ændringer på højt niveau i din serverkonfiguration.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Adgang ved siden af Administratoradgang skal du klikke på Administrer .
  5. Vælg Aktivér administratoradgang (rodkonto-sudoadgang), og klik på Gem. I afsnittet Indstillinger er Administratoradgang nu aktiveret.
Bemærk: Hvis du bruger en Windows -server og har forbindelse til Secure Shell (SSH) eller Remote Desktop Connection (RDC) , skal du logge af din nuværende session og derefter logge på for at bruge administratoradgang.