Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Aktivér rod- eller admin -adgang til min Gen 4 -server

Sådan aktiveres rodadgang (sudo eller erstatning/superbruger) til din administrerede eller fuldt administrerede 4. generations VPS eller dedikerede server. Du har muligvis brug for denne form for adgang for at installere programmer eller foretage ændringer på højt niveau i din serverkonfiguration.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Adgang ved siden af Administratoradgang skal du klikke på Administrer .
  5. Vælg Aktivér administratoradgang (rodkonto-sudoadgang), og klik på Gem. I afsnittet Indstillinger er Administratoradgang nu aktiveret.