Annuller mine domæne -restordre og overvågning

Du kan beslutte, at et overvåget eller tilbageordnet domæne ikke længere passer til dine behov, så du kan til enhver tid annullere disse tjenester på din konto.

1. Log ind på dit GoDaddy domænekontrolcenter . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode ).
  2. Vælg Køb & Sælg > Restordrer og overvågning .
    vælg køb og sælg fra menuen
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af det domæne, du annullerer, og vælg Fjern markeret .
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Fjern restordrer og overvågning , og vælg derefter OK .
  5. Du får vist en bekræftelsesmeddelelse om, at dine ændringer er blevet sendt, og opdateringerne vil blive behandlet i løbet af få minutter, og vælg derefter OK .