Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Anvend en Marketplaces -skabelon eller -opskrift på eksisterende produktfortegnelser

Når du har oprettet Marketplaces -skabeloner og Marketplaces -opskrifter , er en mulighed at anvende skabeloner og opskrifter på eksisterende produktfortegnelser.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, din butik er på.
  3. Fra dit Dashboard skal du vælge Butik > Marketplaces .
  4. Vælg en kanal under fanen Annoncer. (For eksempel Etsy eller Amazon.)
  5. Markér afkrydsningsfeltet / boksene ved siden af de ønskede opslag.
  6. Vælg Anvend skabeloner, og vælg derefter de skabeloner eller opskrifter, du ønsker i rullemenuen.
  7. Vælg Ja, anvend skabelon eller Ja, anvend opskrift for at bekræfte, at du vil overskrive de aktuelle oplysninger med de nye oplysninger.
  8. Vælg Fik det, når du har læst bekræftelsesmeddelelsen.