Hjemmesideprogram Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer Marketplaces -skabeloner

Skabeloner er en gemt gruppe af indstillinger og indstillinger for produktfortegnelser på en bestemt salgskanal (f.eks. Amazon, Etsy osv.). Anvend skabelonen på nye opslag, eller brug dem på eksisterende opslag . Enhver ændring af skabelonen opdaterer automatisk alle opslag, der bruger skabelonen. Når du har oprettet skabeloner, kan du gruppere dem som en del af en opskrift .

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Fra dit dashboard skal du vælge Commerce og vælge Måder at sælge vælge Marketplaces & Social .
  1. Gå til Lister > Tilføj/Administrer Marketplaces . (Hvis du ikke er klar med at konfigurere din butik, skal du oprette forbindelse til mindst én Marketplace, før du kan oprette en skabelon).
  2. Vælg Listing Templates i den venstre kolonne.
  3. Vælg den skabelontype, du vil oprette: Kategori , Titel & Beskrivelse , forsendelse eller prisfastsættelse .
  4. Tilføj en ny skabelon , rediger en eksisterende skabelon, eller dupliker en eksisterende skabelon for at oprette en ny skabelon.
  5. Du skal udfylde alle felter markeret med en rød stjerne, og det kan være en god idé at udfylde alle andre felter.
  6. Når du er færdig, skal du vælge Gem eller Gem & Luk .