Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer Marketplaces -skabeloner

Skabeloner er en gemt gruppe af indstillinger og indstillinger for produktfortegnelser på en bestemt salgskanal (f.eks. Amazon, Etsy osv.). Anvend skabelonen på nye opslag, eller brug dem på eksisterende opslag . Enhver ændring af skabelonen opdaterer automatisk alle opslag, der bruger skabelonen. Når du har oprettet skabeloner, kan du gruppere dem som en del af en opskrift .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, din butik er på.
  3. Fra dit Dashboard skal du vælge Butik > Marketplaces .
  4. Gå til Annoncer > Tilføj/Administrer Marketplaces . (Hvis du ikke er klar med at konfigurere din butik, skal du oprette forbindelse til mindst én Marketplace, før du kan oprette en skabelon.)
  5. Vælg Listing Templates i den venstre kolonne.
  6. Vælg den skabelontype, du vil oprette: Kategori , Titel og Beskrivelse , Fragt eller Priser .
  7. Tilføj en ny skabelon , rediger en eksisterende skabelon, eller dupliker en eksisterende skabelon for at oprette en ny skabelon.
  8. Du skal udfylde alle felter markeret med en rød stjerne, og det kan være en god idé at udfylde alle andre felter. Når du er færdig, skal du vælge Gem eller Gem og luk .