Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Konfigurer Marketplaces -opskrifter

Opskrifter er en samling af kanalspecifikke skabeloner. For eksempel kan en skabelon til en Amazon -liste (en kanal) være adskilt fra en skabelon til en Etsy -liste (en anden kanal). Opret først dine skabeloner, før du opretter opskrifter.

Opskrifter sparer dig endnu mere tid end skabeloner alene, fordi opskrifter lader dig anvende flere skabeloner på én gang. Hvis du f.eks. Tildeler en opskrift til en produktkategori, bruger hvert produkt i den kategori den tildelte opskrift og skabeloner i den.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, din butik ligger på.
  3. Fra dit Dashboard skal du vælge Butik > Marketplaces .
  4. Gå til Annoncer > Tilføj/Administrer Marketplaces . (Hvis du ikke er klar med at konfigurere din butik, skal du oprette forbindelse til mindst én Marketplace, før du kan oprette en skabelon og, i forlængelse heraf, en opskrift).
  5. Vælg Listing Templates i den venstre kolonne.
  6. Vælg fanen Annoncer med opslag .
  7. Herfra kan du tilføje en ny opskrift eller redigere eller duplikere en eksisterende opskrift.
  8. Vælg, hvilke (n) skabelon (er) du vil bruge i din opskrift. (Hvis det er nødvendigt, skal du åbne en ny fane og oprette Marketplaces -skabeloner .)
  9. Du har mulighed for at tildele din opskrift til en produktkategori eller oprette en ny produktkategori. Hvis du tildeler en opskrift til en produktkategori, vil alle nye produkter, som du føjer til kategorien, automatisk modtage indstillingerne fra din (e) skabelon (er).
  10. Til sidst, giv din opskrift et beskrivende navn, og vælg derefter Gem eller Gem og luk .