GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Anvend en farvepalet på mit Link i Bio

Brug paletværktøjet til at opdatere alle farverne på dit Link i Bio på én gang.

Bemærk: Link in Bio er kun tilgængelig i GoDaddy Studio -appen på iOS- og Android -enheder. Det er gratis for alle GoDaddy Studio -kunder.
  1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. Nederst på skærmen skal du vælge Link i Bio .
  3. Hvis du allerede har et Link i Bio, skal du trykke på Rediger . Hvis ikke, skal du trykke på Opret et gratis site og vælge en skabelon for at begynde at oprette dit Link i BIo.
  4. Tryk på Palet i nederste venstre hjørne.
    Tryk på Palet for at se de tilgængelige farvepaletter
  5. Stryg til venstre for at finde en farvepalet, du kan lide. For at se de forskellige farvekombinationer, der er tilgængelige i en palet, skal du trykke på paletten flere gange.
    Tryk på farvepaletten for at se de tilgængelige farvekombinationer
  6. Tryk påalt navn til billedet afkrydsningsfelt i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.
    Bemærk: Alle GoDaddy Studio -kunder kan vælge imellem et foruddefineret sæt farvepaletter, mens PRO -kunder også har adgang til deres egne gemte paletter fra andre GoDaddy Studio -projekter.
  7. Hvis du opretter dit Link i Bio for første gang, skal du følge trinene for at oprette resten af dit Link i Bio . Når du er klar til at udgive, skal du trykke påUdgiv mit Link i Bio Udgiv i øverste højre hjørne. Dit Link i Bio vil være synlig med det samme.