Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

CDN -billedindeksering og Yoast SEO

For at sikre, at billeder indekseres korrekt af Google Search Console, når du bruger Yoast SEO -plugin og en CDN, skal du tilføje et lille kodestykke øverst i filen funktioner.php. Denne kode gør det muligt for Yoast SEO at generere sitemap til din WordPress -hjemmeside korrekt.

1. Ændr filen funktioner.php ved at tilføje dette kodestykke til toppen af filen og erstatte example.com i begge URL -adresser med din egen.
    funktion wpseo_cdn_filter ($ uri) {return str_replace (' https://www.example.com ', ' https://secureservercdn.net/example.com/ ', $ uri); } tilføj_filter ('wpseo_xml_sitemap_img_src', 'wpseo_cdn_filter');
  2. Gem ændringerne.
  3. Gå til Yoast SEO -sitemapindstillingerne, og gendan sitemap.

Sitemap vil nu bruge CDN -URL'en til at henvise til billederne. Efter denne ændring kan det tage flere dage for billederne at indeksere igen i din Google Search Console.