Skift et domæne i WordPress

Nedenstående trin kan hjælpe dig med at opdatere din WordPress-hjemmeside, så den bruger et nyt domænenavn. Når du har ændret domænet, er du muligvis også nødt il at opdatere domænet på selve hostingkontoen.

Hvis du har en Managed WordPress-konto, kan du springe disse trin over og opdatere domænet i din hostinggrænseflade.

1. Log ind på WordPress
  2. Klik på menuen Indstillinger.
  3. Vælg Generelt.
  4. Opdater følgende felter med det nye domænenavn:
    • WordPress-adresse (URL)
    • Hjemmesideadresse
  5. Klik på Gem ændringer.

Nu er du nødt til at opdatere domænenavnet i dit kontrolpanel til hosting. (Webhosting / cPanel / Plesk)

Næste trin

• Hvis dit nye domæne er registreret under en anden konto eller hos en tredjepart, er du muligvis nødt til at finde din nye IP-adresse, så du kan opdatere DNS'en.