Skift indstillinger for godkendelseskommentarer i WordPress

Du kan justere de automatiske indstillinger for godkendelse af kommentarer i WordPress. Dette er med til at forhindre kommentarspam ved at sikre, at kun kommentarer fra godkendte brugere vises på sitet.

1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Diskussion
  3. Find afsnittet Før en kommentar vises
  4. Markér eller fjern markeringen i feltet ud for linjerne:
    • Kommentarer skal godkendes manuelt
    • Kommentarforfatteren skal have en tidligere godkendt kommentar
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer .
  6. Prøv at kommentere uden at være logget ind for at se, om indstillingerne er blevet ændret.
    • Du bør modtage en meddelelse, der matcher dit valg ovenfra.