Skift indstillinger for kommentargodkendelse i WordPress

Du kan justere indstillingerne for automatisk kommentargodkendelse i WordPress. Dette hjælper med at forhindre kommentarspam ved at sikre, at kun kommentarer fra godkendte brugere bliver vist på siten.

1. Log på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Diskussion
  3. Find afsnittet Før en kommentar bliver vist
  4. Marker afkrydsningsfeltet, eller fjern markeringen ved siden af linjerne:
    • Kommentar skal godkendes manuelt
    • Kommentarens forfatter skal have en tidligere godkendt kommentar
  5. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer.
  6. Forsøg at kommentere uden at være logget på for at se, om indstillingerne er ændret.
    • Du bør modtage en meddelelse, som matcher dit ovenstående valg.