Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Skift mit WordPress -tema

Du kan ændre designet og funktionaliteterne på dit WordPress -site ved at skifte til et andet tema.

Bemærk: Hvis du ikke har det tema, du vil bruge, installeret på dit site, skal du først installere temaet .

  1. Log på WordPress.
  2. I menuen til venstre side, skal du vælge > Temaer.
  3. Rul gennem de installerede temaer, hold musen over forhåndsvisningen af det tema, du vil bruge, og vælg Aktivér .

Dit tema er nu live på dit WordPress -site.

Flere oplysninger