Skift mit Wordpress-tema i databasen

Du kan skifte dit WordPress-tema i databasen. Dette er en avanceret metode, men den kan være nyttig, hvis du ikke kan få adgang til WordPress-kontrolpanelet på grund af et problem med dit tema.

Warning: Always make a backup of your site before making any changes to the database.

Bemærk: Du kan kun aktivere temaer, som er installeret på din site.

1. Log på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin skal du i menuen til venstre vælge navnet på den database, som dit site bruger.
  3. Vælg tabellen wp_options (vælg teksten, ikke markeringsfeltet).

Note: wp_ is the default database table prefix. If your table prefix isn't wp_, focus on finding _options. There should only be one _options table.

4. Under kolonnen option_name finder du template. Du skal muligvis navigere videre end til posterne på side 1.
  5. Vælg Rediger ved siden af template .
  6. I kolonnen option_value ændrer du det med navnet på dit tema. Den nye værdi skal være den samme som dit temas mappenavn. Hvis du f.eks. vil aktivere Twenty Twenty-One-temaet, ændrer du indtastningen til twentytwentyone.
  7. Rul til bunden af siden for at gemme, idet du sikrer, at Gem og derefter Gå tilbage til forrige side bliver valgt, og vælg derefter Udfør.
    Skift af WordPress-tema i databasen
  8. Vælg Rediger ved siden af stylesheet .
  9. Gentag trin 6 og 7 for at skifte typografioplysninger.