Skift sidefoden i WordPress

Du kan manuelt foretage ændringer af PHP -koden i sidefoden på dit WordPress -site. Dette giver dig mulighed for at ændre mere end bare den tekst, der vises nederst på dine sider.

Inden du foretager ændringer til et WordPress -tema, skal du oprette et underordnet tema for at undgå at miste dine ændringer, når du opdaterer temaet.

1. Opret forbindelse til dit site med FTP .
  2. Naviger til mappen /wp-content /themes .
  3. Åbn mappen, som indeholder det tema, du vil arbejde med.
  4. Find filen footer.php.
  5. Kopier filen til det relevante underordnede temabibliotek.
  6. Rediger og opdater footer.php -filen i underordnet temabibliotek.

Ændringer, der foretages i footer.php -filen i underordnet temabibliotek, får forrang foran den oprindelige footer.php .