Tilpas temaindstillinger i WordPress

Du kan foretage mindre ændringer i udseendet af et tema fra WordPress.

Inden du foretager ændringer til et WordPress -tema, skal du oprette et underordnet tema for at undgå at miste dine ændringer, når du opdaterer temaet.

1. Log på WordPress.
  2. Klik på Udseende .
  3. Klik på Tilpas .
  4. Herfra kan du foretage ændringer i følgende dele af sitet:
    • Site -identitet
    • Layout
    • Farver
    • Skrifttyper
    • Sidehovedbillede
    • Baggrundsbillede
    • Menuer
    • Widgets
    • Statisk forside

Bemærk: De tilgængelige indstillinger afhænger af, hvad forfatteren af temaet har stillet til rådighed.