Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sammenlign Gen 4 dedikerede serverplaner

GoDaddys 4. generations dedikerede servere fås i otte planer - fire med standardharddiske (harddisk) og fire med solid -state -drev (SSD). Hver plan er tilgængelig med en af to supportniveauer: Selvadministreret eller Fuldt administreret. Se tabellerne nedenfor for at finde den plan og det supportniveau, der fungerer bedst for dig - eller for at se, hvad din eksisterende plan inkluderer.

Bemærk: Hvis du ledte efter 4. generations VPS -planer, har vi også dem .

Generation 4 Dedikerede serverplaner (SSD)

PlannavnDED4-32G-SSDDED4-64G-SSDDED4-128G-SSDDED4-256G-SSD
CPUIntel Xeon-D 2123ITIntel Xeon-E 2136AMD EPYC ™ 7351PAMD EPYC ™ 7351P
CPU -kerner/tråde4C/8T6C/12T16C/32T16C/32T
CPU -frekvens2,20 GHz3,30 GHz2,40 GHz2,40 GHz
RAM3264128256
Lager SSD NVMe2 x 5002 x 5002 x 10002 x 1000
RAID-niveau1 (spejlvendte diske)1 (spejlvendte diske)1 (spejlvendte diske)1 (spejlvendte diske)
OperativsystemAlle abonnementer: Linux eller Windows
(se flere oplysninger i tabellen om supportniveauer)
IP-adresserAlle abonnementer: 1 dedikeret
SSL-certifikatAlle abonnementer: Gratis det første år

Generation 4 Dedikerede serversupportniveauer

FunktionSelvadministreretFuldt administreret
KontrolpanelcPanel eller Plesk på CentOS (valgfrit)cPanel/WHM
Valgmuligheder til LinuxUbuntu 20.04 eller 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8Ubuntu 20.04 eller 22.04, Debian 10, CentOS 7, AlmaLinux 8
Valgmuligheder til WindowsWindows 2019 eller 2022N/A
Overvåg/fasthold oppetid på netværk
Forebyggelse af DDoS-angreb på netværksniveau
SikkerhedsudbedringKun med kontrolpanel
Apache, MySQL, sikkerhedssupport for netværkBegrænset (med kontrolpanel)Begrænset
cPanel, WHM, PleskBegrænset (med kontrolpanel)Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede pluginsKun installation
Hjemmesidemigrering fra anden udbyder til GoDaddyOp til 5 hjemmesider, 10 GB/hjemmeside, 1 database/hjemmeside
Fejlfinding på bruger-scriptfejlBegrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede applikationerGoDaddy gennemgår og installerer kun
Administration af database
ServeroptimeringBegrænset: Ingen opdatering af hjemmeside eller scripts
LAMP stack-support
Installation af PHP-modul
Serveroptimering
SSL-installation