Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret en kategori i indkøbsvogn

Meddelelsen Kategorier i indkøbsvogn vises, når du bruger " Vis & quot; Alternativet Kategorier giver dig mulighed for at vælge en eller flere kategorier, som, når et produkt fra kategorien er i kundens indkøbsvogn, vil udløse meddelelsen.

Bemærk: Kategorierne skal stemme overens nøjagtigt. Underkategorier bruges ikke til at aktivere denne meddelelse.

Indstillingen "Skjul" kategorier giver dig mulighed for at vælge en eller flere kategorier, som, når et produkt fra kategorien er i kundens indkøbsvogn, vil skjule meddelelsen. Dette giver dig mulighed for betinget at fjerne meddelelsen, hvis en vare fra en krydssalgskategori er blevet tilføjet.

Påkrævet: WooCommerce -indkøbsvognmeddelelser er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

En meddelelse om indkøbsvogn "Kategorier i indkøbsvogn" kan oprettes af:

1. Log ind på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Meddelelser om indkøbsvogn .
  3. Vælg fanen Ny meddelelse .
  4. Vælg Kategorier i indkøbsvogn fra menuen Type .
  5. Indtast et navn til meddelelsen i feltet Navn .
  6. Opret din brugerdefinerede meddelelse . En grundlæggende meddelelse gives for at komme i gang samt de variabler, der er relateret til meddelelsestypen.
  7. Indtast tekst til opfordring til handling (valgfri) - Denne tekst gengives ved siden af meddelelsen om indkøbsvogn.
  8. Angiv en URL til opfordring til handling (valgfrit) - Dette angiver, hvor brugeren skal gå hen og klikke på knappen Opkald til handling.
  9. For at vise meddelelsen, hvis der er en valgt kategori i indkøbsvognen, skal du tilføje alle de kategorier, som du ønsker at vise i " Vis & quot; Felt Kategorier .
  10. Hvis du vil skjule meddelelsen, hvis der er en valgt kategori i indkøbsvognen, skal du tilføje alle de kategorier, du vil skjule i " Skjul & quot; Felt Kategorier .
  11. Vælg knappen Opret varsel om indkøbsvogn .