Opret et brugerdefineret CSV -eksportformat

Opret et brugerdefineret CSV -eksportformat til dine ordrer, kunder eller kuponer.

Påkrævet: Eksport af kunde / ordre / kupon er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Eksport > Brugerdefinerede formater .
  3. Vælg den eksporttype, du vil oprette - Ordrer , Kunder eller Kuponer .
  4. Klik på Tilføj nyt CSV -format .
  5. Vælg et eksisterende format, der skal bruges som udgangspunkt for dit brugerdefinerede format, og klik på Indlæs , eller klik på X for at starte forfra.
  6. Opdater formatindstillingerne:
  7. Hvis du opretter et ordreeksportformat, kan du også opdatere følgende ekstra muligheder:
    • En række repræsenterer : Vælg om en række skal repræsentere en enkelt ordre eller en enkelt linjepost (f.eks. Vil en ordre med flere linjeposter strække sig over flere rækker).
    • Elementkolonner skal bruge : Vælg om elementkolonner (f.eks. Linjeposter) skal være rørafgrænset eller i JSON-format.
      • JSON -eksempel : bruges typisk i det foruddefinerede CSV -importformat til ordrer - [{"product_id": 99, "product_name": "Woo Album", "mængde": 1, "total": 19.99}]
      • Eksempel på rørafgrænsning : bruges typisk i det foruddefinerede standard CSV-format til ordrer-product_id: 99 | sku: woo-album | navn: Woo Album | antal: 1 | i alt: 19.99
  8. Opdater kolonnekortlægningen for at afgøre, hvilke felter der skal vises på din eksport.
    • Når du tilføjer kolonner, bestemmer datakilden , hvilke data der vises i eksporten. Du kan vælge en indstilling på listen, tilføje en brugerdefineret metanøgle eller tilføje en statisk værdi.
  9. Klik på Gem.