Opret et produkt til at sælge et gavekort til en enkelt formål

En gavekortskabelon kan vedhæftes et produkt, når det er oprettet. Ved at købe dette gavekortprodukt kan kunder indløse et gavekort på ethvert indløsningsprodukt.

1. Log på WordPress.
  2. Gå til Produkter , og vælg det pågældende produkt, eller klik på Tilføj nyt .
  3. Markér feltet Har gavekort .
  4. Vælg din skabelon i feltet Gavekortskabelon .
  5. Bemærk: For produkter med variabel konfiguration skal du konfigurere indstillingerne for Har gavekort og skabelon til gavekort for hver variation. Navnet på variationen vil være inkluderet i gavekortets afsnit Produktnavn . Hvis din skabelon ikke inkluderer Produktnavn , anbefaler vi, at du tilføjer Produkt -SKU til skabelonen og indstiller unikke SKU'er for hver variant.

6. Opdater feltet Status for moms, så det svarer til afgiftsklassen for indløsningsproduktet.
  7. Vælg Opdater .