Opret en meddelelse om henvisningskurv

Henvisningskurven er den server, som kunden skal stamme fra for at kunne vise denne meddelelse. Hvis du f.eks. Indstiller denne værdi til 'www.google.com', vises din meddelelse for al trafik, der stammer fra Google

Påkrævet: WooCommerce -indkøbsvognmeddelelser er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

En meddelelse om henvisningsvogn kan oprettes af:

1. Log på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Meddelelser om indkøbsvogn .
  3. Vælg fanen Ny meddelelse .
  4. Vælg Henvis fra menuen Type .
  5. Indtast et navn til meddelelsen i feltet Navn .
  6. Markér afkrydsningsfeltet ud for Aktivér for at aktivere eller deaktivere en meddelelse, der skal vises.
  7. Opret din brugerdefinerede meddelelse . En grundlæggende meddelelse gives for at komme i gang samt de variabler, der er relateret til meddelelsestypen.
  8. Indtast tekst til opfordring til handling (valgfri) - Denne tekst gengives ved siden af meddelelsen om indkøbsvogn.
  9. Angiv en URL til opfordring til handling (valgfrit) - Dette angiver, hvor brugeren skal gå hen og klikke på knappen Opkald til handling.
  10. For at vise meddelelsen, hvornår den besøgende kommer fra et specifikt site, skal du indtaste webadressen i sites i feltet Henvisende site .
  11. Vælg knappen Opret varsel om indkøbsvogn .